Elke verandering die je wilt zien in je leven begint bij jezelf

 

Vera Hagen is als ouder en kindercoach en rots en water trainer werkzaam in Soest. Ze volgt de opleiding Jungiaanse Psychologie.

Heeft je kind veel last van ‘boze buien’, verdriet of angst? Wil je het liefst zien dat je kind weer lekker in haar of zijn vel zit? Stevig in haar of zijn schoenen staat en rustig kan reageren op lastige situaties? Zichzelf ziet staan en de ander ook?

Kijk in de spiegel van je kind

Ik nodig je uit om naar jezelf te kijken. Ben jij rustig in lastige situaties? Word jij snel boos? Leg jij de lat hoog voor jezelf? Zie jij jezelf staan?

Kinderen kopiëren en imiteren het gedrag van hun ouders. Hierdoor kunnen ze jou een spiegel laten zien. Hoe gaaf is het, als je zelf aan de slag gaat met je eigen ontwikkeling dat je kind het gewenste gedrag vanzelf overneemt. De meesten van ons gebruiken ons hoofd als raadgever. Als je door hebt dat je lichaam de beste raadgever is blijf je veel dichter bij jezelf. Door gebruik te maken van de wijsheid van je lichaam is het mogelijk om in een paar sessies met de Methode Matheij naar de essentie te gaan. Je raakt de bodem aan van je bestaan en de Methode Matheij brengt je weer waar je naartoe wil. Je emoties staan niet meer in de weg bij je eigen ontwikkeling (en die van je kind). Je zal ervaren dat je je doelen gaat halen in vertrouwen. Hierdoor ontstaat er rust in je lichaam en in je hoofd. Wat de sfeer weer ten goede komt thuis, op je werk, bij je vrienden ehhh eigenlijk overal.

Met vallen en opstaan kom je waar je wezen moet

Kom je liever samen met je kind, dan kan dit ook. De rots en water trainingen zijn leuk, leerzaam en zitten vol met actie en beweging. In combinatie met de Methode Matheij durft je kind echt zichzelf te zijn. Inclusief de dingen die niet vanzelf gaan, want met vallen en opstaan kom je verder. Hierdoor krijgt je kind vertrouwen en de benodigde veerkracht. Je kind durft voor zijn of haar mening uit te komen en durft ook fouten te maken. Hierdoor worden boze en verdrietige buien minder. Jij begrijpt je kind beter en andersom ook. Hierdoor weet je samen wat het beste is voor dat moment.

Specialisaties

De Grote Schoonmaak
Werken met Dwarsliggers
De Reis naar Binnen
Beter in Balans
Rots en Water
Kindercoaching

 

LinkedIn

Facebook

  Instagram

Vera Hagen

VeerKracht voor je kind
Varenstraat 73
3765 WK  Soest
06 27148466
vera@veerkrachtvoorjekind.nl
www.veerkrachtvoorjekind.nl