Wees zelf de verandering die je in de
wereld wilt zien.

 

Vera Hagen is Methode Matheij coach, kindercoach en rots en water trainer in Soest. Ze volgt de opleiding Jungiaanse Psychologie.

Heeft je kind last van boze buien, verdriet of angsten? Wil jij ook zien dat je kind lekker in haar of zijn vel zit, stevig op haar of zijn voeten staat en weet wat te doen in lastige situaties. Of juist wat meer kan meebewegen met de ander zonder zichzelf te verliezen.

Kijk eens wat vaker in de spiegel van je kind

Kinderen kopiëren en imiteren het gedrag van hun ouders. Hierdoor kunnen ze jou een spiegel laten zien. Hoe gaaf is het, als je aan de slag gaat met je eigen ontwikkeling en dat je kind het gewenste gedrag overneemt. Ik wil je helpen om in deze mooie en soms confronterende spiegel te kijken.

Door gebruik te maken van de wijsheid van ons lichaam is het mogelijk om in een paar sessies met de Methode Matheij naar de essentie te gaan. Je raakt de bodem aan van je bestaan en de Methode Matheij brengt je waar je naartoe wil. Je eigen emoties staan niet meer in de weg. Reageren en handelen in vertrouwen geeft rust. Rust in je lichaam en in je hoofd. Wat de sfeer ten goede komt thuis, binnen het gezin, op je werk, bij je vrienden…overal waar jij bent.

Samen staan we sterk

Voel je aan alles, ik wil dit samen met mijn kind doen. Volg je gevoel. Met de Methode Matheij is er zoveel moois ontstaan. Hoe leuk en leerzaam is het om deze methode af te wisselen met de actieve speloefeningen uit het rots en water weerbaarheidsprogramma. Van te voren overleggen wat nodig is en voor wie. Met als doel om je kind weerbaar, vrolijk en met een flinke portie zelfvertrouwen het leven te leven.

Specialisaties

De Grote Schoonmaak
Werken met Dwarsliggers
De Reis naar Binnen
Beter in Balans
Rots en Water
Kindercoaching

LinkedIn

Facebook

Instagram

Vera Hagen

VeerKracht voor je kind
Varenstraat 73
3765 WK  Soest
06 27148466
vera@veerkrachtvoorjekind.nl
www.veerkrachtvoorjekind.nl