Kim Oostveen

Het beste in jou naar boven halen

Kim Oostveen werkt met tieners en jongeren vanaf 10 tot 30 jaar. In haar praktijk “My tree house” zet zij de Methode Matheij in om het beste in jonge mensen naar boven te halen.

“Werken met kinderen en jongeren maakt mij blij.  Elk kind wordt geboren met het voornemen iets van zijn leven te maken. Soms gebeuren er dingen waardoor dit niet lukt.  Samen gaan we dan kijken wat er nodig is. Soms is dat een aai over hun bol, soms eens schop onder hun kont, of een spiegel voorhouden. zij ontdekken hoe zij de touwtjes weer in handen kunnen krijgen, zodat ze weer een stapje verder kunnen in het leven.”

Kim heeft alle modules van de Methode Matheij doorlopen en daardoor is zij van alle markten thuis. “Met de Methode Matheij kan ik de wijsheid van het lichaam benutten, naast de dingen die we allemaal in ons hoofd bedenken.

Ons lijf slaat alle herinneringen op van de dingen die we hebben meegemaakt op en vertelt wat het nodig heeft, zonder dat we van alles op hoeven te graven. Zo ontdekken we dat er zoveel meer mogelijk is om gemakkelijker in het leven te staan.”

Kim Oostveen

Heinzestraat 25-2
1071 SL Amsterdam
0615140769
kim@mytreehouse.nl
www.mytreehouse.nl