Kracht vanuit KWetsbaarheid

 

Al 20 jaar is Karin ten Wolde werkzaam in de gezondheidszorg als Medisch Beeldvormingsdeskundige. Vanuit deze functie is zij vanaf 2011 beroepsmilitair geworden en sinds 2018 reservist.
Passie in haar werk is wat Karins kracht is in het werken met mensen. Respect en vertrouwen is altijd de basis van waaruit zij werkt.

“Als mensen bij mij komen voor een onderzoek en dat eigenlijk dood eng vinden, is het mijn taak om hun het vertrouwen te geven. Het is geweldig om te zien dat de mensen tòch het onderzoek ondergaan en naderhand zeggen dat het eigenlijk wel mee viel en dat ze dankbaar zijn voor de tijd die ik voor ze nam en hen steunde. Dat is mijn passie, dit is waar ik het voor doe.
Ik vaar nu een andere koers waarbij ik mijn passie voort zet in mijn eigen praktijk. Met de Methode Matheij® kan ik in een enkele sessie de mensen laten afrekenen met hun hardnekkige problemen. Het is prachtig om te zien wat voor een ontwikkeling de mensen maken.”

Waarom Methode Matheij?

Door het in korte tijd achter elkaar overlijden van haar hond en een scheiding van haar man met daarbij de verplichte verhuizing kwam Karin in een overlevingsstand te zitten. Nog niet volledig hersteld hiervan kwam een paar jaar later ook nog eens een nekhernia erbij. De gevolgen waren heftig: invaliditeit, afhankelijkheid, onbegrip van anderen wat ervoor zorgde dat Karin hiervan veel stress en emoties ondervond en dit haar herstel in de weg stond. Rust was het advies, maar die negatieve spiraal kwam niet tot stilstand. Het enige wat Karin wilde was begrip en controle over haarzelf en haar emoties weer terug te krijgen.

De zoektocht van Karin bracht haar op het pad van Anita Matheij. Met De Grote Schoonmaak leerde Karin dat haar emoties er mogen zijn. Haar emoties mogen nu een ander doel dienen. Door dit toe te laten is de spanning eraf en Karin kreeg weer energie waardoor zij zich onder andere weer beter kon concentreren. De emoties hadden niet meer de overhand op de meest onmogelijke momenten.

Dit heeft Karin zoveel gebracht (samen met andere methoden waar zij zich ondertussen in heeft verdiept) dat Karin zich, samen met Anita, heeft ontwikkelt tot coach Methode Matheij. Karin heeft het roer omgegooid en gebruikt nu deze methode in haar eigen praktijk.

 

Specialisaties
• Methode Matheij (Beter in Balans, De Reis naar Binnen, De Grote Schoonmaak)
• Access Consciousness (BARS, Bodyprocessen, Energetic Facelift)
• Ademcoach
• Reiki therapeut

Facebook-pagina

Karin ten Wolde

Praktijk KW
Couwenhoven 6541
3703 HT  Zeist
06 1840 2094
praktijkkw@karintenwolde.nl
www.karintenwolde.nl