Ontsteek het licht in jezelf!

 

Ieder mens kent perioden waarin het moeizaam gaat. Er doen zich pijnlijke situaties voor, je trapt in oude valkuilen en valt over steeds dezelfde struikelblokken. Dit kan het gevoel geven dat je in het donker loopt en je weet niet hoe je verder moet gaan. Jouw lichtje lijkt uit te doven. Het is er nog wel, je kunt het alleen niet meer zo goed vinden. Ik weet precies hoe dat voelt.

Door depressiviteit, een burn-out, mij ongelukkig voelen en het gevoel te hebben nooit genoeg te zijn, heb ik mijzelf lange tijd in het donker gezet. Ik heb het licht in mezelf uitgedaan. Toch ben ik altijd blijven zoeken naar de heelheid in mijzelf. Ik heb stappen genomen, workshops en cursussen gevolgd. De ene cursus gaf me inzicht, de andere vertrouwen. De ene workshop gaf mij een andere kijk op de creaties in mijn leven, de andere bracht me in verbinding met mezelf.

De Methode Matheij heeft mijn leven veranderd. Ik heb ballast opgespoord, opgeruimd en vervangen. Weg met angstgevoelens, weg met minderwaardig voelen, weg met het niet gezien en gehoord voelen. Ik voel mij licht, helder en ontspannen. En dat gun ik jou ook!

Er staan allemaal lichtlantaarntjes die mij helpen om in het donker mijn weg te vinden. Als je wilt, kan ik ook een tijdje met jou meelopen op jouw pad. Samen kunnen we ontdekken waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Dat is een bijzonder proces waarbij we telkens weer intunen op de wijsheid van jouw lichaam.

Ik ben een creatieve beelddenker, inspirator en motivator. In mijn praktijk bied ik verschillende mogelijkheden om tot ontspanning, inzicht en verlichting te komen.

Wil je kennismaken met mijn praktijk dan ben je van harte welkom. We gaan in gesprek om te kijken waar ik een toegevoegde waarde voor jou kan zijn. Speels, ongedwongen, ontspannend, creatief, liefdevol en respectvol. Zo zal ik je helpen het licht in jezelf weer te vinden.

Naast de Methode Matheij:
• de Reis naar Binnen®
• Beter in Balans®
• Werken met Dwarsliggers®
• De Grote Schoonmaak®

Kan je bij mij ook terecht voor:
• Mineraalleggingen
• Access Bars® en Access facelift®
• Healing mbv Reiki en Magnetiseren

Jacqueline den Hertog

Verlicht jezelf
Woudstraat 36
2802 KM Gouda
0614955726
jacqueline.denhertog@xs4all.nl
www.verlichtjezelf.nl