Claudia Bootsma

Kinderen begeleiden om weer lekker in hun vel te zitten

Claudia Bootsma is kinder- en jeugdtherapeute. In haar praktijk Superkids begeleidt zij kinderen van 4 tot 18 jaar en volwassenen.

“Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat ik met veel plezier en passie kinderen en jongeren kan begeleiden om weer lekker in hun vel te zitten. Mijn specialiteit is de Methode Matheij. Dit is voor mij een prachtige nieuwe methode om kinderen, jongeren en volwassenen te kunnen ondersteunen om de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

In mijn werk als kindertherapeute miste ik nog het stukje innerlijke wijsheid. Na een workshop waarin ik Anita Matheij hoorde uitleggen wat deze methode inhoudt, wist ik dat dit was wat in mijn opleiding ontbrak. Gebruikmaken van het lichaam op een respectvolle manier.

Met de Methode Matheij kan ik jong en oud helpen om gebruik te maken van hun eigen innerlijke wijsheid. Samen komen we snel tot de kern en kan ik op een speelse en luchtige manier te werk gaan. Wat je normaal gesproken pas na een aantal sessies kunt bereiken, is met deze methode vaak na een of twee sessies al klaar.”

Claudia Bootsma

Hege Wier 26
8628 EM Goenga
0515421312/0630588994
info@praktijksuperkids.nl
www.praktijksuperkids.nl