Reconnect mind, body and soul

 

Annemarie werkt als coach, ervaringsdeskundige en energetisch masseur met volwassenen in haar praktijk Wings & Tears. Met een zachte en liefdevolle maar doeltreffende sessie krijg je inzichten en houvast in het proces van opsporen, opruimen en vervangen van pijn en verdriet.

“ Ik ben gelukkig en in balans en heb dat al doende mogen lerem. Nu ben ik zover dat ik met mijn levenservaring andere mensen kan en mag begeleiden. Ik begeleid mensen bij het inzichtelijk krijgen van (oude) pijn en verdriet om daarna de verbinding en balans terug te krijgen in hun hoofd, lichaam en ziel. Vanuit je kern weer in staat zijn mee te gaan met de flow van het leven, genietend van alles wat het leven biedt.”

De Methode Matheij is voor mij een krachtige methode om doeltreffend tot de kern te komen. Ik pas deze methode graag toe als onderdeel van een coaching traject, omdat het zo effectief is. De resultaten zijn keer op keer opzienbarend; je voelt het verschil en ziet vrijwel direct resultaat. Hiermee help ik mensen om op een zachte en liefdevolle maar doeltreffende manier weer te leven vanuit verbinding met hun krachtige zelf.

Niet lekker in je vel?

Voel je onmacht, boosheid of verdriet? Heb je nog last van die ene indringende ervaring? Voel je je fysiek of emotioneel uitgeput? Neem contact op en kom voor eens en altijd van die nare gevoelens af.

 

Specialisaties

Beter in Balans
De Reis naar Binnen
De Grote Schoonmaak
Aromatouch Technique
Energetisch Masseren
Access Bars
MTVSS
Correcting Vision

 

  LinkedIn

  Facebook

  Twitter

Annemarie Derickx Lodder

Birkstraat 95-17
3768 HD Soest
0628550270
info@wings-tears.nl
www.wings-tears.nl