De Methode Matheij in het nieuws

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Reacties

reactie-quote

Bedankt voor deze leuke en leerzame workshopdagen. Ik heb erg genoten en veel geleerd. Wat een fijne en bruikbare methode. Jij geeft op een heldere en duidelijke manier de lesstof over met een dosis humor! Ik ga er veel mee werken.

Maria Budding, kindercoach en kindertolk

reactie-quote

Bijzonder om te ontdekken dat zoiets simpels (wat heel simpel lijkt) zoveel effect teweeg kan brengen. En ik ben verrukt over het feit dat het zo leuk en mooi is om met iemand op reis te gaan.

Froukje de Bot, leerkracht

reactie-quote

Dank voor alle elementen die deze cursusdagen zo compleet maken! Helder, goed toepasbaar, praktisch zowel als spiritueel. Deze dagen hebben ’t allemaal.

Milla van Kempen, Reiki-master

reactie-quote

Wat een schat aan informatie heb je mij gegeven. Jouw manier van kennis overdragen is erg duidelijk, praktisch, to the point en dat spreekt mij erg aan. Het stimuleert mij om te geloven dat je ook intuïtief en spiritueel kunt werken zonder zweverig te worden.

Karina Korenhof, kindertherapeute

reactie-quote

Wat een geweldige methode heb jij ontwikkeld, Anita. Snel en effectief naar de kern. Dat heeft unieke waarde. Ik ben blij dat ik dit mag gaan toepassen.

Lia Spaans, coach

reactie-quote

Ik heb jouw aanpak ervaren als een warme douche, een koesterende deken die om mij heen geslagen werd. Jouw bezielde enthousiasme golfde over ons heen als een aangename zomerse bries die zorgt voor rust en verbondenheid.

Jocelyn Weimar, mediator en scheidingsbemiddelaar

reactie-quote

Wat heb ik nu een complete manier in mijn rugzakje gestopt. Hier kan ik echt mee verder. In de veilige sfeer van de cursus heb ik ook zelf ervaren hoe simpel het is om tot de kern te komen en hier wezenlijk iets te veranderen.

Monique Lohuis, kindercoach en leerkracht

reactie-quote

Geweldig, jouw Reis naar Binnen, om die te mogen krijgen van jou!! Dank dat jij dit ontwikkeld hebt en dat je dit zo liefdevol, respectvol en gelijkwaardig doorgeeft.

Sylvana Weststrate, ouder/kindcoach en remedial teacher

reactie-quote

De Reis naar Binnen kwam voor mij op het juiste moment. Ik werd mij bewust van mijn innerlijke kracht. Voeg daarbij de inspiratie die ik mocht ontvangen en ik heb een prachtig cadeau gekregen.

Laura Immerzeel, NEI-therapeute

reactie-quote

Ik bewonder hoe je de essentie van het leven licht en simpel kan maken.

Hanneke Dingen, coach

reactie-quote

De Reis naar Binnen is voor mij dé manier om denken, voelen en doen te laten samenwerken.

Manouch Cornelissen, kindercoach en leerkracht basisonderwijs

reactie-quote

Mooie methode. Er komt zoveel los, op een rustige en lieve manier. Ik wil je hartelijk bedanken.

Erik Etten

reactie-quote

Verbinding, liefde, vertrouwen en twee benen op de grond.

Riëtte, coach

reactie-quote

Wat ik mooi aan jou vind is dat je kwetsbaar durft te zijn en mij vanuit je hart hebt gesteund. Jij bent in staat echt te delen en dat is heel bijzonder! Ik heb zo veel geleerd en heb het gevoel dat mijn weg voor mij open ligt en dat ik eindelijk mag zien welke kant ik op mag gaan. Bedankt.

Renske van Kalleveen, kindercoach en leerkracht basisonderwijs

reactie-quote

Wat ik zo geweldig aan jou vind is je scherpzinnigheid. Je weet feilloos de vinger op de zere plek te leggen en dit in één adem door te verzachten en te verlichten met een verrassing, cadeautje of een woord. Een groot leermeester, wat mij betreft. Ik wens je dan ook nog veel lieve cursisten!

Irma Koorn, NEI-therapeute

reactie-quote

Met wat twijfels kwam ik binnen, maar ik ben nu helemaal overtuigd van jouw methode. Uit ervaring weet ik dat het werkt. Super bedankt voor deze mooie ervaring!

Aukje Postma, kindercoach

reactie-quote

Door mijn achtergrond als NEI-therapeute weet ik hoe ik kan testen, maar jouw cursussen geven mij meer handen en voeten om het te vertalen naar de mensen die het nodig hebben. Doordat het zo concreet is, weet je wat je doet, waar het voor is, waar je naartoe wilt en hoe je dit kunt overbrengen zonder zweverig te zijn. Dat werkt heel goed voor mij.

Laura Immerzeel, NEI-therapeute

reactie-quote

Wat een heerlijke methode! Ik ben overtuigd en ontzettend onder de indruk. Wat zit er naast het praktische, ook een enorme mooie energetische kant aan. Daar wil ik graag mee werken en past bij mij. Op deze manier is het helder, regelrecht naar de kern en prachtig transparant. Dank je, regelrecht vanuit mijn hart.

Heidie van der Vliet
De Reis naar Binnen (Luc 11, jaar)

Bestel hier het boek