De Methode Matheij in het nieuws

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Psycholoog gebruikt Methode Matheij veel in de praktijk


“Iedere psycholoog zou deze methode moeten kennen.”

MethodeMatheijDag-15Psycholoog Ellen Kersten gebruikt de Methode Matheij veelvuldig in haar praktijk. Zij behaalt goede resultaten met deze methode.

“Bij mijn afstuderen als orthopedagoog kreeg ik een gereedschapskist mee. Onderin lag een doosje met “betrokkenheid”, een pakketje “theorie en visie” en een handvol “nieuwsgierigheid en enthousiasme”.

De daarop volgende jaren vulden de vakjes aan de zijkant van de gereedschapskist zich met verschillende methodieken om ouders en kinderen te kunnen helpen. Van tijd tot tijd inspecteerde ik mijn gereedschapskist en overzag ik al die kennis, al die woorden. Het gevoel dat ik toch niet altijd de kern wist te raken bleef.

Totdat ik kennis maakte met de Methode Matheij. Het wonder, keer op keer, om samen met ouders en kind voorbij de woorden te kunnen komen en op speelse wijze de kern te pakken is een bijzondere ervaring voor mijzelf én maakt mijn gereedschapskist compleet!”

De Reis naar Binnen (Luc 11, jaar)

Bestel hier het boek