De Methode Matheij in het nieuws

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Praktisch, kortdurend en effectief

De Opleiding Methode Matheij bestaat uit drie modules.
Je leert drie verschillende behandelwijzen die bijzonder effectief zijn.
Elke module heeft haar eigen specifieke inhoud en uitwerking.

De Reis naar Binnen
De Reis naar Binnen is een ontdekkingsreis door het lichaam, waarbij je obstakels uit de weg ruimt en er nieuwe, positieve dingen voor in de plaats zet. Je maakt contact met de wijsheid van het lichaam en daardoor dienen de antwoorden en oplossingen zich vanzelf aan. Deze werkwijze is bijzonder geschikt voor kinderen, maar kan ook worden ingezet in de begeleiding van volwassenen.

Klik hier voor meer informatie over Reis naar Binnen en de mogelijkheid om je in te schrijven.

De Grote Schoonmaak
De Grote Schoonmaak is een veranderingsproces waarbij je ballast uit je rugzak haalt. Je gaat actief op zoek naar emoties, gedachten en overtuigingen die je belemmeren om te zijn wie je graag wilt zijn en maakt er korte metten mee. Dit proces is samen te vatten in 3 woorden: opsporen, opruimen en vervangen. Bij de Grote Schoonmaak wordt gebruikgemaakt van spiertesten. Het is geschikt voor de begeleiding van kinderen en volwassenen.

Klik hier voor meer informatie over de Grote Schoonmaak en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Beter in Balans
Beter in Balans is een krachtige werkwijze die een omslag teweegbrengt in het doen, denken en voelen. Blokkades worden opgeruimd vanaf de eerste keer dat ze zijn ontstaan, tot op de bodem van de belemmering. Daarbij wordt gebruikgemaakt van een combinatie van acupressuur, ademhaling en affirmaties. Beter in Balans kan worden ingezet voor de behandeling van pijn, (fobische) angsten, hardnekkige en terugkerende klachten en (chronische) vermoeidheid.

Klik hier voor meer informatie over Beter in Balans en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Bekijk de impressie en proef de sfeer tijdens de opleiding.

 

De Reis naar Binnen (Luc 11, jaar)

Bestel hier het boek