De Methode Matheij in het nieuws

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Een bijzondere ontmoeting met Neale Donald Walsch


Volg je eigen spoor en al je dromen komen uit!

IMG_1506Het was tijdens een retraite in 2006 dat ik Neale Donald Walsch voor het eerst ontmoette. Bij die gelegenheid gaf de bestseller auteur van onder meer “Een ongewoon gesprek met God” mij een advies dat ik nooit ben vergeten. “You have to step into your own story.” 

Luister naar je hart, volg je eigen spoor en je kunt al je dromen realiseren. Hoe diepgaand dat advies was, ontdekte ik in de jaren die volgden. Ik ontwikkelde mijn eigen methode om kinderen en volwassenen naar hun kern te begeleiden: de Methode Matheij. En ik ging kindercoaches, leerkrachten en psychologen opleiden. Inmiddels werken meer dan 150 mensen met deze methode, in hun bedrijf, school of eigen praktijk.

Tien jaar na onze eerste ontmoeting sprak ik Neale Donald Walsch weer. Het voelde alsof ik een oude vriend weer in mijn armen sloot. In de tussentijd is er veel gebeurd. Ik heb niet alleen veel kennis, wijsheid en ervaring opgedaan, maar heb ook een nieuwe discipline omarmd: healing.

Met behulp van deze healing, waarbij gebruik wordt gemaakt van energie uit de Bron, ben ik erin geslaagd mijzelf te bevrijden van een kwelgeest die mij dagelijks treiterde: migraine. Over dit bijzondere healingproces heb ik een boek geschreven, dat binnenkort het levenslicht zal zien. Ik hoopte op een aanbeveling van Neale Donald Walsch, maar hij deed zoveel meer!

Hij las mijn manuscript met veel plezier. “A wonderful book, a fascinating read”, aldus de reactie van The Walsch Office. Neale stuurde mijn manuscript naar zijn uitgever in de Verenigde Staten. En hij deed mij de belofte dat hij ook nog het voorwoord voor mij wil schrijven. Samenwerken met Neale Donald Walsch, it’s a dream come true. I love you, my dear friend!

 

De Reis naar Binnen (Luc 11, jaar)

Bestel hier het boek