De Methode Matheij in het nieuws

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

De Reis naar Binnen

De Reis naar Binnen  is een module van de Methode Matheij

Thuiskomen in jezelf

De Reis naar Binnen is een ontdekkingsreis in je lichaam. Door met je aandacht naar binnen te gaan, kun je de antwoorden en oplossingen vinden die in jezelf besloten liggen. Daarbij maak je gebruik van de wijsheid van het lichaam.

Wanneer je op reis gaat in jezelf maak je contact met jouw eigen krachtbron.
Ieder mens heeft een persoonlijke krachtbron, waaruit hij kan putten in goede en slechte tijden. Het is te vergelijken met een tankstation dat nooit op raakt en waar je kunt gaan bijtanken bij jezelf.

De Reis naar Binnen is geschikt voor het begeleiden van kinderen en volwassenen.

In de module de Reis naar Binnen leer je in te tunen op de intelligentie van het lichaam. Je leert de gesprekstechniek waarmee je mensen eenvoudig naar binnen kunt begeleiden. Je helpt ze hun eigen obstakels te overwinnen en je bent getuige van de vreugde, die vrijkomt wanneer mensen contact maken met hun eigen krachtbron. Veel mensen omschrijven de Reis naar Binnen als thuiskomen in jezelf.

De Reis naar Binnen is geaccrediteerd en gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Beroepsopleidingen (SKB).

Geweldig, jouw Reis naar Binnen, om die te mogen krijgen van jou!! Dank dat jij dit ontwikkeld hebt en dat je dit zo liefdevol, respectvol en gelijkwaardig doorgeeft.

Sylvana Weststrate, ouder/kindcoach en remedial teacher

De Reis naar Binnen kwam voor mij op het juiste moment. Ik werd mij bewust van mijn innerlijke kracht. Voeg daarbij de inspiratie die ik mocht ontvangen en ik heb een prachtig cadeau gekregen.

Laura Immerzeel, NEI-therapeute

Bijzonder om te ontdekken dat zoiets simpels (wat heel simpel lijkt) zoveel effect teweeg kan brengen. En ik ben verrukt over het feit dat het zo leuk en mooi is om met iemand op reis te gaan.

Froukje de Bot, leerkracht speciaal onderwijs

 

 

 

De V.B.A.G. heeft aan deze cursus 6 studiepunten toegekend.

De Reis naar Binnen (Luc 11, jaar)

Bestel hier het boek