De Methode Matheij in het nieuws

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

De Methode Matheij

De Methode Matheij is een methode voor coaching & therapie.
Je kunt het gebruiken om kinderen en volwassenen te begeleiden.
Door de grote effectiviteit van deze methode kom je in één keer tot de kern.

De Methode Matheij maakt gebruik van gesprekstechnieken die rechtstreeks naar de essentie gaan. Je maakt contact met de intelligentie van het lichaam en werkt met de eigen wijsheid van de cliënt. Daardoor kun je heel trefzeker werken en neemt de effectiviteit van jouw sessies toe.

Met de Methode Matheij kun je problemen in één keer oplossen. Ja, het is echt waar.

Hoe werkt het?
Respect voor de natuurlijke wijsheid van het lichaam vormt de basis van deze aanpak. Niet de coach of therapeut draagt oplossingen aan, maar het lichaam zelf geeft antwoord. Omdat de antwoorden uit de persoon zelf komen, sluiten ze perfect aan bij wat hij/zij nodig heeft. Wanneer je op deze manier werkt, dienen de oplossingen zich vanzelf aan.

Wat kun je ermee?
De Methode Matheij bestaat uit 3 verschillende modules. Je leert drie behandelwijzen, die apart of in combinatie kunnen worden ingezet. Daarmee kun je problemen op fysiek, emotioneel en spiritueel gebied behandelen.

Voor wie?
De Methode Matheij is ontwikkeld voor coaches en therapeuten. Het sluit naadloos aan bij alles wat je al weet en kunt en aan wijsheid in je draagt. Daardoor is deze methode breed inzetbaar in coaching, onderwijs, hulpverlening en bedrijfsleven.

Op dit moment wordt de Methode Matheij succesvol toegepast door kindercoaches, leerkrachten, psychologen, mediators, hypnotherapeuten, coaches en therapeuten in de reguliere en alternatieve hulpverlening.

De Methode Matheij bestaat uit 3 verschillende modules: De Reis naar Binnen, Beter in Balans en de Grote Schoonmaak. Je leert drie verschillende behandelwijzen, die apart of in combinatie kunnen worden ingezet. Daarmee kun je problemen behandelen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.

De Reis naar Binnen
De Reis naar Binnen is een ontdekkingsreis in je lichaam. Door met je aandacht naar binnen te gaan, kun je de antwoorden en oplossingen vinden die in jezelf besloten liggen. Daarbij maak je gebruik van de wijsheid van het lichaam. Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier.

De Grote Schoonmaak
De Grote Schoonmaak is een snelle en effectieve manier om af te rekenen met dingen die je belemmeren om gezond en gelukkig te zijn. Dit kunnen emoties zijn, gedachten of negatieve overtuigingen. Vergelijk het maar met een rugzak die je leeghaalt en opnieuw vult met positieve dingen. Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier.

Beter in Balans
Beter in Balans is een diepgaande en grondige reiniging van lichaam en geest. Ballast wordt opgeruimd vanaf de allereerste keer, door alle lagen heen, tot op de bodem van de belemmering. Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier.

De Reis naar Binnen (Luc 11, jaar)

Bestel hier het boek