De Methode Matheij in het nieuws

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

De Grote Schoonmaak

De Grote Schoonmaak is een module van de Methode Matheij

Werp je ballast overboord!

De Grote Schoonmaak is een snelle en effectieve manier om af te rekenen met dingen die je belemmeren om gezond en gelukkig te zijn. Dit kunnen emoties zijn, gedachten of negatieve overtuigingen. Vergelijk het maar met een rugzak die je leeghaalt en opnieuw vult met positieve dingen.

Alles wat in de weg zit, ga je opsporen, opruimen en vervangen door iets wat beter bij je past. De Grote Schoonmaak helpt je om dat zélf te doen, op jouw eigen manier. Je zoekt de antwoorden op de enige plek waar ze te vinden zijn, namelijk in jezelf.

De Grote Schoonmaak is geschikt voor het begeleiden van kinderen en volwassenen.

In deze module leer je actief antwoorden te vinden en verbanden te leggen. Je leert spiertesten om snel en trefzeker naar de kern te gaan. Deze techniek is zo compleet, dat je in korte tijd veel resultaat kunt behalen. Omdat je in één keer naar de kern gaat, heb je vaak maar 1 sessie nodig om problemen op te lossen. Mensen die de Grote Schoonmaak hebben gedaan, zeggen dat er iets van ze is afgevallen. Zij voelen zich tien kilo lichter.

De Grote Schoonmaak is geaccrediteerd en gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Beroepsopleidingen (SKB).

Met wat twijfels kwam ik binnen, maar nu ben ik helemaal overtuigd van jouw methode. Uit ervaring weet ik dat het werkt. Super bedankt voor deze mooie ervaring!

Aukje Postma, kindercoach

Ik heb zo veel geleerd en heb het gevoel dat mijn weg voor mij open ligt en dat ik eindelijk mag zien welke kant ik op mag gaan.

Renske van Kalleveen, leerkracht basisonderwijs

Mijn hele leven heb ik gezocht naar mijn authentieke zelf, naar wie ik werkelijk ben. Tot vandaag… eindelijk heb ik de essentie gevonden. Het begin van een nieuw, gepassioneerd, fulfilling leven.

Erzsébet, gast tijdens de cursus De Grote Schoonmaak

 

De Reis naar Binnen (Luc 11, jaar)

Bestel hier het boek