De Methode Matheij in het nieuws

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Beter in Balans

Beter in Balans is een module van de Methode Matheij

Reken af met pijn, schrik en angst

Beter in Balans is een diepgaande en grondige reiniging van lichaam en geest. Ballast wordt opgeruimd vanaf de allereerste keer, door alle lagen heen, tot op de bodem van de belemmering.

Je kunt Beter in Balans inzetten voor alle situaties waarin sprake is van een onbalans. Dit kan door ziekte of pijn ontstaan zijn, maar ook door stress, te hoge werkdruk of de combinatie werken en gezin.

Beter in Balans is een praktische en concrete manier om het evenwicht te herstellen. Het werkt snel en rechtstreeks; je voelt meteen resultaat. Pijn, spanningen en blokkades verdwijnen en de cliënt gaat opgelucht naar huis.

Beter in Balans is geschikt voor het begeleiden van schoolkinderen, pubers, adolescenten en volwassenen.

Je kunt deze methode inzetten voor de behandeling van angst, onzekerheid en faalangst. Ook pijnklachten, vermoeidheid en burn-out kunnen effectief worden behandeld met Beter in Balans. Deze methode wordt ook wel een paardenmiddel genoemd, omdat het zo goed werkt.

Voordeel is dat je niet hoeft te spitten en graven om resultaat te kunnen behalen. Daardoor leent deze methode zich goed voor mensen die niet van zweverig houden.

Beter in Balans is geaccrediteerd en gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Beroepsopleidingen (SKB).

Wat een mooie methode heb je ons geleerd. Met als positief bijeffect: zelf ook weer Beter in Balans!

Irma Koorn, NEI-therapeute

Beter in Balans is voor mij het laatste puzzelstukje geweest. Hiermee heb ik de opleiding voltooid en ik voel me enorm rijk. Rijk aan leerervaring én aan persoonlijke ontwikkeling.

Tjitske Smits, kindercoach

Ik heb mogen ervaren dat je je na één sessie al beter voelt, heel bijzonder! Het is een prachtige methode die, zonder heel diep op het probleem in te gaan, heel veel voor je doet in hoofd en hart. Ik ben overtuigd van de werking!

Petra Rekker, kindercoach en leerkracht basisonderwijs

Al sinds mijn jeugd heb ik angst om ’s avonds en ’s nachts alleen thuis te zijn.
Bang voor indringers die het op mij gemunt hebben. Via via kwam ik bij Anita Matheij terecht. Zij beloofde mij in één sessie korte metten te maken met mijn angsten. We zijn twee uur bezig geweest en thuisgekomen had ik meteen resultaat!
Het werd avond en ik heb niet een keer naar buiten gekeken en lag rustig in mijn bed. Ik heb er nog steeds profijt van en ben van mijn angst af. Ik ben Anita zeer dankbaar! Een pijnloze sessie met een mooi resultaat!

Mariska Jansen, cliënt

De Reis naar Binnen (Luc 11, jaar)

Bestel hier het boek