De Methode Matheij in het nieuws

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Artikel over Methode Matheij in Spiegelbeeld


Opsporen, opruimen en vervangen

ArtikelPDFZoektocht-212x300Artikel over Methode Matheij in Spiegelbeeld:

Mijn hele leven lang ben ik al op zoek naar de essentie van het leven. Ik wil dingen doorgronden, analyseren, het naadje van de kous weten. In mijn loopbaan als journalist ging ik door totdat de onderste steen boven was. Als communicatietrainer maakte ik zichtbaar wat er onder de oppervlakte schuilging. En als kindertherapeute rust ik niet voordat ik tot de kern van het probleem ben doorgedrongen.

Waar komt die drang naar diepgang vandaan? Die innerlijke drijfveer om tot de essentie door te dringen? Ik zou het niet weten. Wat ik wel weet, is dat het er altijd geweest is. Wanneer ik ergens sta te wachten en er komt iemand naast mij staan, kan het gebeuren dat die persoon mij zijn hele levensverhaal vertelt. In korte tijd wordt mij een blik in de ziel van deze mens gegund.

Download hier het complete artikel.

De Reis naar Binnen (Luc 11, jaar)

Bestel hier het boek